Author Topic: 1.70 not reporting installed GPU  (Read 2670 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Corsair

  • Tester
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 542
    • View Profile
1.70 not reporting installed GPU
« on: October 27, 2009, 08:24:01 am »
one of my computer is still not reporting the name of the GPU installed, it's a ATI HD3850, that is crunching perfectly MW and AP beta.

log included:
27 October 2009 - 08:23:10 Controlador instalado correctamente.
 Versión Controlador: 1.9

Versión del Programa: 1.70 64Bit
Microsoft Windows XP Professional x64 Edition Service Pack 2 (build 3790)
SO 64 Bit detectado (AMD o Intel)

Idioma: Usuario: 1034 ESP ,Sistema: 1034 ESP [TThrottle_ESP.dll] [/L: 1034]
Idioma: Usuario: 3082 ESN ,Sistema: 1034 ESP
Amd/Ati: found 1 devices
Amd/Ati:  P (0-0)
27 October 2009 - 08:23:10 AdapterInfo: 0-0, Index: 0,
Pos: 0, Temperature: 67

Vendor ID: AuthenticAMD
Vendor: AMD
HighestIntegerValue: 00000001 - Firma Procesador: 00040FB2
Información Misc.: 01020800
Feature Flags1 00002001
Feature Flags2 178BFBFF

Procesador: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4600+                 
Procesador: Familia: Fh, Modelo: 4B, Stepping: 2
Procesador: Revisión: BH-F2, Revisión: F
Procesador: Zócalo: AM2, Tipo: Athlon(tm) 64 X2 Dual-Core
Procesador: Max Die (Tjunction) Temperatura: 70.0 °C
      La Max Die (Tjunction) temperatura real no es este valor
      Este valor es para el cálculo de la temperatura SOLAMENTE
      Max Die (Tjunction) es normalmente sobre Max Case + 5C
Procesador: Temperatura Max Case: 70.0 °C, Potencia Max: 0.0 W

Temperatura Core: 43 °C, Datos Raw: 5C1A20
« Last Edit: October 27, 2009, 08:31:51 am by Corsair »
over the sailors' grave doesn't grove grass.

Corsair.

Offline fred

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3450
  • eFMer
    • View Profile
    • Trails
Re: 1.70 not reporting installed GPU
« Reply #1 on: October 27, 2009, 08:50:41 am »
I saw that one, but it is probably a driver thing. I don't get a name from the driver.
Do you have the latest drivers installed on that machine?

Offline Corsair

  • Tester
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 542
    • View Profile
Re: 1.70 not reporting installed GPU
« Reply #2 on: October 27, 2009, 09:58:19 am »
I saw that one, but it is probably a driver thing. I don't get a name from the driver.
Do you have the latest drivers installed on that machine?

9.2 otherwise CAL MW and AP won't work properly.
over the sailors' grave doesn't grove grass.

Corsair.

Offline fred

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3450
  • eFMer
    • View Profile
    • Trails
Re: 1.70 not reporting installed GPU
« Reply #3 on: October 27, 2009, 11:07:03 am »
I saw that one, but it is probably a driver thing. I don't get a name from the driver.
Do you have the latest drivers installed on that machine?

9.2 otherwise CAL MW and AP won't work properly.
The most important thing of all.. it works  ;D