Author Topic: looping at Now checking, the number of processor core temperature messages  (Read 3306 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline benDan

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 45
    • View Profile
Now checking, the number of processor core temperature messages message is showing.
The bar goes from 0 to a little over 50% then back to zero.

I sent a logging email.

--
Dan benDan

Offline fred

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3431
  • eFMer
    • View Profile
    • Trails
Now checking, the number of processor core temperature messages message is showing.
The bar goes from 0 to a little over 50% then back to zero.

I sent a logging email.
You use the normal 2.00 download?
But it may loop a while so let it run a couple of minutes.

Offline Beyond

  • Active Member
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 242
    • View Profile
Same thing happens on my Brisbane X2.  Processor checking loops for hours and never finishes.  V2.00, Win7-64.

Offline fred

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3431
  • eFMer
    • View Profile
    • Trails
Same thing happens on my Brisbane X2.  Processor checking loops for hours and never finishes.  V2.00, Win7-64.
Can you give me this part of the log tab.

Core Temperature: 79 C, Raw Data: 88150000
88130000,88130000,88130000,88130000,88130000,88130000,88150000,88150000,
88140000,88140000,88140000,88140000,88140000,88140000,88140000,88140000,
0123456777777777

Offline Beyond

  • Active Member
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 242
    • View Profile

Core Temperature: 20 C, Raw Data: 6045E03A
6045e03a,6045e03a,6045e03a,6045e03a,6045e03a,6045e03a,6045e03a,6045e03a,
6045e03a,6045e03a,6045e03a,6045e03a,6045e03a,6045e03a,6045e03a,6045e03a,
0111111111111111

Offline benDan

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 45
    • View Profile
I waited 1/2 hour and it finished ... I hope that this is a one time only process!
--
Dan benDan

Offline fred

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3431
  • eFMer
    • View Profile
    • Trails
I waited 1/2 hour and it finished ... I hope that this is a one time only process!
Yep one time only. ;D

Offline Beyond

  • Active Member
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 242
    • View Profile
Same thing happens on my Brisbane X2.  Processor checking loops for hours and never finishes.  V2.00, Win7-64.
Can you give me this part of the log tab.

Core Temperature: 79 C, Raw Data: 88150000
88130000,88130000,88130000,88130000,88130000,88130000,88150000,88150000,
88140000,88140000,88140000,88140000,88140000,88140000,88140000,88140000,
0123456777777777

I tried v2.0 again and the processor check finally completed after about 2 hours.  Unfortunately under v2.0 the ATI HD 4770 GPU read a temp of 0C.  It worked correctly with all previous versions.  I copied in the v2.001 exe and it still read 0C.  Then copied in the v1.91 exe and it now reads correctly (currently 52.7C).

Offline fred

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3431
  • eFMer
    • View Profile
    • Trails
The looping should be solved. in V 2.1
And the ATI GPU, should now read correctly.

Offline Beyond

  • Active Member
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 242
    • View Profile
The looping should be solved. in V 2.1
And the ATI GPU, should now read correctly.
v2.1 is installed on my 10 machines and seems to be working properly.  Just waiting for BT v.72 to test the temp reporting on the mixed GPU box.