Author Topic: 5.92  (Read 8023 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline fred

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3421
  • eFMer
    • View Profile
    • Trails
Re: 5.92
« Reply #15 on: August 28, 2012, 09:49:16 am »
If I use the above as the tthrottle.xml, TT lists 3 instances of GPU 0, 2 instances of GPU 1 and passes the same GPU 0 temp on to BT for both GPUs.  I also tried:
If this doesn't work, the problem is in the driver, not much else I can do.

Offline Beyond

  • Active Member
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 242
    • View Profile
Re: 5.92
« Reply #16 on: August 28, 2012, 06:19:32 pm »
I would agree, except that both BOINC and MSI Afterburner detect the GPUs correctly.  They must be using another method?

Offline fred

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3421
  • eFMer
    • View Profile
    • Trails
Re: 5.92
« Reply #17 on: August 29, 2012, 05:58:36 am »
Looking at this:

Amd/Ati: found 2 devices
Amd/Ati: ATI Radeon HD 5800 Series Present (Pos: 0, Valid adapter: 0)
21 August 2012 - 13:51:04 AdapterInfo: Pos: 0, Valid adapter: 0, Index: 0, ATI Radeon HD 5800 Series
Pos: 0, Temperature: 51
Amd/Ati: ATI Radeon HD 4770 Present (Pos: 1, Valid adapter: 3)
21 August 2012 - 13:51:04 AdapterInfo: Pos: 1, Valid adapter: 3, Index: 3, ATI Radeon HD 4770
Pos: 1, Temperature: 58

I see 2 temperature readings that are the from the same card. A 7 degrees difference can't happen withing a second.

Offline Beyond

  • Active Member
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 242
    • View Profile
Re: 5.92
« Reply #18 on: August 29, 2012, 06:13:06 pm »
Looking at this:

Amd/Ati: found 2 devices
Amd/Ati: ATI Radeon HD 5800 Series Present (Pos: 0, Valid adapter: 0)
21 August 2012 - 13:51:04 AdapterInfo: Pos: 0, Valid adapter: 0, Index: 0, ATI Radeon HD 5800 Series
Pos: 0, Temperature: 51
Amd/Ati: ATI Radeon HD 4770 Present (Pos: 1, Valid adapter: 3)
21 August 2012 - 13:51:04 AdapterInfo: Pos: 1, Valid adapter: 3, Index: 3, ATI Radeon HD 4770
Pos: 1, Temperature: 58

I see 2 temperature readings that are the from the same card. A 7 degrees difference can't happen withing a second.
That's the log with the plug.  The log without the plug shows:

Amd/Ati: found 1 devices
Amd/Ati: ATI Radeon HD 5800 Series Present (Pos: 0, Valid adapter: 0)
20 August 2012 - 10:15:49 AdapterInfo: Pos: 0, Valid adapter: 0, Index: 0, ATI Radeon HD 5800 Series
Pos: 0, Temperature: 49

It's not something that we can't live without but it would be nice to be able to use the ATI cards without using a dummy plug.  BOINC now works properly (I assume since they fixed their ATI support) and Afterburner detects both the cards and the temperatures correctly.  TT is the only part of the equation that makes the dummy plug mandatory.

Offline fred

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3421
  • eFMer
    • View Profile
    • Trails
Re: 5.92
« Reply #19 on: August 31, 2012, 10:27:44 am »
It's not something that we can't live without but it would be nice to be able to use the ATI cards without using a dummy plug.  BOINC now works properly (I assume since they fixed their ATI support) and Afterburner detects both the cards and the temperatures correctly.  TT is the only part of the equation that makes the dummy plug mandatory.
I added some more logging in V 6.00. 8)
But MSI has better connections than I have with AMD. BOINC doesn't need to read the temps, it probably detects another way.