eFMer - BoincTasks and TThrottle forum

TThrottle For Windows => Beta Testing => Topic started by: fred on August 03, 2017, 10:17:33 am

Title: Testing V 7.70
Post by: fred on August 03, 2017, 10:17:33 am
Fixed: Persistent ghost lines while scaling the main window. ✓
Fixed: F1 help key pointed to the wrong page. ✓
Changed:  GPU-Z support moved to Extern tab. ✓
Changed: All exe and setup signed by Comodo certificate.  ✓
Add: Support for HWiNFO, TThrottle is now able to read all CPU and GPU temperature sensors. ✓
Title: Re: Testing V 7.70
Post by: Corsair on August 03, 2017, 06:23:16 pm
Hi Fred,

marvellous job done.

some scenarios and issues, all windows 10 Pro x64 in Spanish latest version (CU) and in all them reading from HWInfo64 5.54-3200 in auto start:

very strange the behaviour of Ryzen 7 + NV 1060
Title: Re: Testing V 7.70
Post by: Corsair on August 03, 2017, 08:37:51 pm
correction to my previous message:
Quote
  • AMD A10-7850K & Radeon R7 (APU) + Radeon HD7700: reading of CPU, GPUo & GPU1 from HWI, correct display in HWI and in TT and in BT too differente reading for different GPUs

after some hours with correct reading my HD7700 was melted showing in TT 6780 Celsius  :o but HWI was showing the correct reading, I disable the temp reading in TT for the second GPU and TT showing again the correct readings. Now CPU by HWI, GPU0 by HWI too and GPU1 by TT straight forward and correctly displayed in BT.
Title: Re: Testing V 7.70
Post by: fred on August 04, 2017, 03:10:40 pm
correction to my previous message:
Quote
  • AMD A10-7850K & Radeon R7 (APU) + Radeon HD7700: reading of CPU, GPUo & GPU1 from HWI, correct display in HWI and in TT and in BT too differente reading for different GPUs

after some hours with correct reading my HD7700 was melted showing in TT 6780 Celsius  :o but HWI was showing the correct reading, I disable the temp reading in TT for the second GPU and TT showing again the correct readings. Now CPU by HWI, GPU0 by HWI too and GPU1 by TT straight forward and correctly displayed in BT.
OK I will check if the temp is out of range and will try to reconnect to HWI again.