Author Topic: Error (M91) tthrottle_mailer.exe not running? error  (Read 3609 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline benDan

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 45
    • View Profile
Error (M91) tthrottle_mailer.exe not running? error
« on: May 17, 2010, 11:13:20 pm »
In logging/send email I get the little email progress window then the above error.
Same thing in prefence/email setup/send test.
--
Dan benDan

Offline Corsair

  • Tester
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 542
    • View Profile
Re: Error (M91) tthrottle_mailer.exe not running? error
« Reply #1 on: May 18, 2010, 07:02:12 am »
In logging/send email I get the little email progress window then the above error.
Same thing in prefence/email setup/send test.
same error too, ver 1.80
over the sailors' grave doesn't grove grass.

Corsair.

Offline fred

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3450
  • eFMer
    • View Profile
    • Trails
Re: Error (M91) tthrottle_mailer.exe not running? error
« Reply #2 on: May 18, 2010, 07:52:00 am »
I'm planning an update on the whole mailing program.
Something for the next version.

Offline fred

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3450
  • eFMer
    • View Profile
    • Trails
Re: Error (M91) tthrottle_mailer.exe not running? error
« Reply #3 on: May 18, 2010, 10:18:33 am »
But sometimes you get this message when the communication failed.
So it may be that if fails the first time, because of the firewall.

Offline benDan

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 45
    • View Profile
Re: Error (M91) tthrottle_mailer.exe not running? error
« Reply #4 on: May 18, 2010, 04:01:20 pm »
Well, I really don't like it when things just start working but windows is like that.
EMail now works.
No firewall changes.
It just works!

I think sometimes programs are like children, they just want a little attention.

 ;D
--
Dan benDan

Offline Corsair

  • Tester
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 542
    • View Profile
Re: Error (M91) tthrottle_mailer.exe not running? error
« Reply #5 on: May 18, 2010, 04:58:28 pm »
not my child, mine still not working ??????????????
over the sailors' grave doesn't grove grass.

Corsair.

Offline Pepo

  • Tester
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 875
    • View Profile
Re: Error (M91) tthrottle_mailer.exe not running? error
« Reply #6 on: May 19, 2010, 09:20:52 am »
Mine already worked a couple of days ago, but now not anymore ::)
Peter