eFMer - BoincTasks and TThrottle forum

TThrottle For Windows => Beta Testing => Topic started by: efmer on June 12, 2009, 05:08:59 pm

Title: Testing V 1.61x
Post by: efmer on June 12, 2009, 05:08:59 pm
http://www.efmer.eu/download/boinc/test/TThrottle_test_1_6_1_0.zip (http://www.efmer.eu/download/boinc/test/TThrottle_test_1_6_1_0.zip)
Safe all your work before using this version.

In the tab general throttle, (name doesn't fit anymore, suggestions)

The rules go into the rules line (Top) and become active when you press Add.
Warning they become active at once....
The check Enable General Throttle does.... NOTHING.
The exclude does... NOTHING.


Does a emergency shutdown so be careful it shuts down quickly without saving anything.
if cpu temperature > 70 shutdown

This engages the full general throttle at this temperature all processed are throttled
if cpu temperature > 64 throttle
The set temperature is still the temperature that will be regulated. But when the General Throttle engages all programs will be throttled.

if cpu temperature > 68 email  
This sends an email.

Fixed problems:
The throttle did not go low enough but to 25% instead of 5%.
The threads lost is gone, instead the rebuild time is 1/2 when threads are lost. But these frequent warnings are gone.

Added:
The update version check is now done in a better way.
Title: Re: Testing V 1.610
Post by: benDan on June 12, 2009, 06:17:47 pm
I tested using 45/48/50 and cranked up stress64.

The emergency throttle functioned as speced.

I would like to have more options for each phase.
The ability to execute a file (with parameters) would add more flexability.

I have a .bat file to beep to call me to the computer when the problem starts:
start /min "C:\Program Files (x86)\Winamp\winamp.exe" "C:\Program Files (x86)\SpeedFan\Balloon.mp3"
timeout /T "6"
taskkill /IM "winamp.exe" /f

I have a .bat file to hibernate so I can wake up after a cool down period and see what is running that caused the problem.
powercfg -h on
%WINDIR%\system32\shutdown.exe /h

I think that alarms and flashing lights should be part of the final GUI.

This is looking good ... more to come.
Title: Re: Testing V 1.610
Post by: Corsair on June 12, 2009, 07:04:09 pm
Hi all,

I'm testing in my laptop (xp pro x32) with 80/68/72, now it looks like that the throttling is much more efective.

I'll try when I'll come back home to do the same switches but lower values for the desktops.

why not "General Throttling" ---> Throttle Specs

the 2nd (tm) now is correct, and not any more strange symbols. :D

happy w-end, Corsair. ;)
Title: Re: Testing V 1.610
Post by: Corsair on June 12, 2009, 11:22:45 pm
Hi All,

I'm testing now in my desktops (xp pro x64) and by a typing error
I've seen that is working pretty well.  ;D

I think that with the options that you give in the "wish List" is enough
and no much more could be added in the way of Trottling, so could be
fine an arrangement like this:

[Thick box] text [integer box] action

e.g.
[Thick box] if cpu temperature above [integer box] shutdown
[Thick box] if cpu temperature above [integer box] throttle
[Thick box] if cpu temperature above [integer box] email
[Thick box] if cpu temperature below [integer box] email
[Thick box] if gpu temperature below [integer box] email

It could be esair and not needed the big windows, on that way the user
could not made errors on typing or copying.

Cheers, Corsair.
Title: Re: Testing V 1.610
Post by: fred on June 13, 2009, 04:20:49 am
[Thick box] text [integer box] action
You could still make the typo.
But when this is worked out a bit I want to make this one as expert and a easier one for default.
Title: Re: Testing V 1.610
Post by: benDan on June 13, 2009, 11:13:29 pm
<<But when this is worked out a bit I want to make this one as expert and a easier one for default.>>

I ask you to please add the ability to execute a program or bat file.

Thanks
Title: Re: Testing V 1.610
Post by: fred on June 14, 2009, 03:56:16 am
I ask you to please add the ability to execute a program or bat file.
I will.
Title: Re: Testing V 1.610
Post by: fred on June 14, 2009, 04:38:52 pm
http://www.efmer.eu/download/boinc/test/TThrottle_test_1_6_1_1.zip (http://www.efmer.eu/download/boinc/test/TThrottle_test_1_6_1_1.zip)
A new one. 1.6.1.1. A 32 and 64 bit version. 3 files + 1 wav.
I updated the email client radically to include encryption. So it should work now with Gmail.com etc.

The rules have expended throttle email shutdown execute1 execute2 execute3 sound

if cpu temperature > 70 sound reset 60    [plays alarm.wav from the exe directory at 70 degrees, it resets a 60. Meaning the sound will activate above 70 and will only sound again if the temperature drops below 60 and goes up again above 70.
Reset is valid with all commands except throttle and shutdown ;D.

the command execute1 2 3 try to execute a bat file in the same location as the exe called execute1.bat  2 3
if cpu temperature > 74 execute1 reset 50 may bring your computer in sleep mode. (if the bat file tels it to...)

The Mail now includes a check TLS (default on). This is the recommended secure way to send E-Mails.
A log file is written to:
XP: C:\Documents and Settings\<user>\Application Data\eFMer\TThrottle\maillog.txt
Vista: C:\Users\<user>\AppData\Roaming\eFMer\TThrottle\maillog.txt

Nice to look at the log to see what is going on. And I'm interested in the log. Warning: do not include it on this board, as some email servers send the password back as acknowledge, for everyone to see ???.

I will probably remove the exclude programs....

Need to rename the tab to ... rules ??
Title: Re: Testing V 1.610
Post by: Corsair on June 14, 2009, 06:57:31 pm
http://www.efmer.eu/download/boinc/test/TThrottle_test_1_6_1_1.zip (http://www.efmer.eu/download/boinc/test/TThrottle_test_1_6_1_1.zip)
A new one. 1.6.1.1. A 32 and 64 bit version. 3 files + 1 wav.
I updated the email client radically to include encryption. So it should work now with Gmail.com etc.

The Mail now includes a check TLS (default on). This is the recommended secure way to send E-Mails.
A log file is written to:
XP: C:\Documents and Settings\<user>\Application Data\eFMer\TThrottle\maillog.txt
Vista: C:\Users\<user>\AppData\Roaming\eFMer\TThrottle\maillog.txt

Hi Fred,

after setting the mail for gmail, I got one window with the text: TLS not supported by the POP3 server.

and this is the content of the log (because nothing is private in this log:
smtp.gmail.com = 74.125.79.111
Mininum response
No TLS available.
QUIT


TLS not supported by the POP3 server.

Cheres, Corsair
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: benDan on June 14, 2009, 06:59:53 pm
Fred:

I dont see any changes in the 64 version ... the 32 version is missing the BOINC tab.
Title: Re: Testing V 1.610
Post by: Corsair on June 14, 2009, 07:01:23 pm
Need to rename the tab to ... rules ??

I think is a good one "Rules"
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: benDan on June 14, 2009, 07:08:24 pm
Here is test email attempt log:
sasl.smtp.pobox.com = 208.72.237.25
220 a-sasl-quonix.sasl.smtp.pobox.com ESMTP Postfix

EHLO TThrottle_Mail
PIPELINING
SIZE
ETRN
STARTTLS
AUTH
AUTH=LOGIN
ENHANCEDSTATUSCODES
8BITMIME
STARTTLS
220 2.0.0 Ready to start TLS

AUTH LOGIN
503 5.5.1 Error: send HELO/EHLO first

QUIT


Server login failed. Username or password invalid.
Title: Re: Testing V 1.610
Post by: fred on June 14, 2009, 07:19:20 pm
Hi Fred,

after setting the mail for gmail, I got one window with the text: TLS not supported by the POP3 server.

and this is the content of the log (because nothing is private in this log:
smtp.gmail.com = 74.125.79.111
Mininum response
No TLS available.
QUIT


TLS not supported by the POP3 server.

Cheres, Corsair
Minimum response = port not available I think....
Use port 25. It works fine with me.
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: fred on June 14, 2009, 07:22:35 pm
Fred:
I dont see any changes in the 64 version ... the 32 version is missing the BOINC tab.
Check tthrottle.exe properties is should be 1.6.1.1. There is nothing visible changed except the new commands for sound and starting a bat file and of course a whole new mail client. ;D
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: fred on June 14, 2009, 07:30:36 pm
STARTTLS
220 2.0.0 Ready to start TLS
AUTH LOGIN
503 5.5.1 Error: send HELO/EHLO first
QUIT
Server login failed. Username or password invalid.
Ok that's it <send HELO/EHLO first>, he wants to say hello again, I will make a new version tomorrow that says HELO a second time, be more friendly.
He wants to make sure the TLS pipe is working.
Already noticed something like that in Gmail (works ok).
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: fred on June 15, 2009, 04:21:09 am

RCPT TO:<E-Mail>
550 5.1.1 <E-Mail>: Recipient address rejected: User unknown in local recipient table
QUIT
The RCPT command failed. The specified account does not exsist.
Are you sure you typed in the right to address and not <E-Mail>.
Because everything seems to be working fine. You can login etc.
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: efmer on June 15, 2009, 10:29:42 am
Here is test email attempt log:
sasl.smtp.pobox.com = 208.72.237.25
220 a-sasl-quonix.sasl.smtp.pobox.com ESMTP Postfix

EHLO TThrottle_Mail
PIPELINING
SIZE
ETRN
STARTTLS
AUTH
AUTH=LOGIN
ENHANCEDSTATUSCODES
8BITMIME
STARTTLS
220 2.0.0 Ready to start TLS

AUTH LOGIN
503 5.5.1 Error: send HELO/EHLO first

QUIT


Server login failed. Username or password invalid.
Try this one, it sends the hello after the error. Lets see what that does.
http://www.efmer.eu/download/boinc/test/tthrottle_mail_1_1_1.zip (http://www.efmer.eu/download/boinc/test/tthrottle_mail_1_1_1.zip)
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: Corsair on June 15, 2009, 02:31:26 pm
Hi all,

why not include in the beggining of the log the settings of general Throttle tab??

in case that the log has to be sent, there would be more information available for debug.

Carmelo
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: benDan on June 15, 2009, 06:00:22 pm
<<Try this one, it sends the hello after the error. Lets see what that does.
http://www.efmer.eu/download/boinc/test/tthrottle_mail_1_1_1.zip>>

This worked.
I just sent you a log file.
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: fred on June 15, 2009, 06:30:44 pm
<<Try this one, it sends the hello after the error. Lets see what that does.
http://www.efmer.eu/download/boinc/test/tthrottle_mail_1_1_1.zip>>
This worked.
I just sent you a log file.
Can you give met the mail log as well.
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: fred on June 16, 2009, 01:39:16 pm
A last version I hope before translation and a new beta version.
http://www.efmer.eu/download/boinc/test/TThrottle_test_1_6_1_2.zip (http://www.efmer.eu/download/boinc/test/TThrottle_test_1_6_1_2.zip)

New in this version a rule add sequence, to make it easier to add rules.
An extra rule reboot. I use this on an unattended system to reboot when the GPU becomes idle. This happens when BOINC (CUDA) crashes.... and will automatically restart the system.
e.g. :
if GPU temperature < 60 reboot reset 70
if GPU temperature < 62 email

Added some colors to the list Red for active, Blue for: can become active and Black waiting for reset of the rule.
Renamed the tab general throttle to rules ;D
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: benDan on June 16, 2009, 07:22:32 pm
The rules changes no longer stick.
This is not the new ADD Rule at the top
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: fred on June 16, 2009, 07:28:15 pm
The rules changes no longer stick.
Do some more checking on that. Changed the list handling a bit, to add the colors. If you can reproduce it ?? That would be nice ;D.
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: benDan on June 16, 2009, 07:37:56 pm
select rule 1.
It moves up but the last rule in the list disappears.
The selected rule stays down below.
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: Corsair on June 16, 2009, 08:00:26 pm
select rule 1.
It moves up but the last rule in the list disappears.
The selected rule stays down below.

yeah, that was the strange thing that I've seen in this release, I didn't know how
to explain it because because I didn't know what happened, when you say remove,
the one that I've pointed was still in the list and another rule dissapeared.

but looks quite cool and really works very well, so well that I was, as we say in Spanish,
"with the fly around the ear" because of the temperature in Phenom that was running at
100% at 64 dec Celsius, so I decided to dismantle the case and clean everything (Tons &
Tons of Shi... dust  :'() my surprise was when switched on again the computer and working
at full load the CPU temperature was 15 deg. Celsius lower, now is working at 48, 49 deg.  ;D

Cheers all, Carmelo.
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: fred on June 16, 2009, 08:15:07 pm
select rule 1.
It moves up but the last rule in the list disappears.
The selected rule stays down below.

yeah, that was the strange thing that I've seen in this release, I didn't know how
to explain it because because I didn't know what happened, when you say remove,
the one that I've pointed was still in the list and another rule dissapeared.

but looks quite cool and really works very well, so well that I was, as we say in Spanish,
"with the fly around the ear" because of the temperature in Phenom that was running at
100% at 64 dec Celsius, so I decided to dismantle the case and clean everything (Tons &
Tons of Shi... dust  :'() my surprise was when switched on again the computer and working
at full load the CPU temperature was 15 deg. Celsius lower, now is working at 48, 49 deg.  ;D

cheerr all, Carmelo.
Ok I know enough to do some testing on that part, something looks wrong. Should not be too hard to find.
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: fred on June 17, 2009, 03:20:43 pm
Ok this one is without the listbox error. And hopefully without any errors ;D
http://www.efmer.eu/download/boinc/test/TThrottle_test_1_6_1_3.zip (http://www.efmer.eu/download/boinc/test/TThrottle_test_1_6_1_3.zip)
I will make preparations for a new beta release with all the languages updated.
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: fred on June 17, 2009, 06:47:15 pm
programs, BOINC, Temperatures, and graphic work.
Rules Listbox error fixed. just an observation ... no reset option in rule add sequence.
emergency throttle works
Preference works ... email test works.
logging history missing shows only the last info
Threads info 0 or blank
Expert seems to work (the parts I use anyway)
I removed your email info (It is your password and username) I looks encrypted but is is not.
I did not add everything in the "rule maker", only the basic stuff. The rest can be done directly. Reset and so is more dangerous.... ;D
Threads is blank because you are out of CUDA work, as the rest of us if there is no new work.
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: Corsair on June 17, 2009, 08:07:44 pm
Hi Fred,

as far as I see it looks like that everything is working fine.

for the CUDA I can not say anything as I've no NVIDIA wich supports
CUDA computing as my two NVIDIA cards are little "old" 2 years and
not support CUDA processing.

I have just arrive and found in the laptop (x86) the infamous window with
".... TThrottle must close because ....." and the subsequent reporting to
Microsoft but I've seen that Tthrottle has not been closed (UFFF!!!) my
laptop could burn.

Ready for translation  ;D

Cheers, Corsair.
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: fred on June 18, 2009, 10:47:36 am
Ok the rc for 1.6.2. Will send the translators a separate mail.

http://www.efmer.eu/download/boinc/test/setup_tthrottle_1_6_2_rc.exe (http://www.efmer.eu/download/boinc/test/setup_tthrottle_1_6_2_rc.exe) 32 Bit
http://www.efmer.eu/download/boinc/test/setup64_tthrottle_1_6_2_rc.exe (http://www.efmer.eu/download/boinc/test/setup64_tthrottle_1_6_2_rc.exe) 64 Bit
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: benDan on June 18, 2009, 07:41:07 pm
This looks like a go to me. ;D

Changing the threads tab to CUDA clarified the function for me.

Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: fred on June 18, 2009, 07:49:12 pm
This looks like a go to me. ;D

Changing the threads tab to CUDA clarified the function for me.


Yes, probably a better name.. It's sometimes hard to find the right name.
Works on one computer with a hungry graphic card, it pushes up the temperature by 10C. So that's a good indication that it works.  ;D
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: Christoph on June 18, 2009, 09:56:04 pm
Hello Fred,

after installing the RC, I tried the Mail Program. C++ give an error and exit it. You have an EMail about it.

Kind regards, Christoph
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: Corsair on June 18, 2009, 09:59:48 pm
Hi all,

name exchange for CUDA Tab, I agree and think it's much better.

the option of language in the Preferences tab is really good idea,
and much better that every language appears in its own name.
but there is not a "Apply" button for inmediate exchange of the
program language (could be nice instead of restarting the program)

at the moment all the alarms in the "Rules" Tab works really well.

the only thing I've seen in previous version 1.6.1.3 is when started
from a shortcut that has blank the "start from:" is that the
Tthrottle.xml is not read. and checked in this version too.

see the log, run as startup and with a shortcut, no .xml read:
18 June 2009 - 23:53:45 Driver installed properly. Driver Version: 1.9

Program version: 1.62 32Bit
Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600)

Language: User: 1033 ENU ,System: 1033 ENU [/L: 1033]
Language: User: 3082 ESN ,System: 1034 ESP


run it from the own program folder, and TThrotle.xml read:
Encontrado TThrottle.xml.
<ICON><tthrottle>

18 June 2009 - 23:57:55 Controlador instalado correctamente.
 Versión Controlador: 1.9

Versión del Programa: 1.62 32Bit
Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600)

Idioma: Usuario: 1034 ESP ,Sistema: 1034 ESP [TThrottle_ESP.dll] [/L: 1034]
Idioma: Usuario: 3082 ESN ,Sistema: 1034 ESP


Cheers, Carmelo   ;)
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: fred on June 19, 2009, 07:08:26 am
the only thing I've seen in previous version 1.6.1.3 is when started
from a shortcut that has blank the "start from:" is that the
Tthrottle.xml is not read. and checked in this version too.
I could reproduce that one, should be easy to fix.
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: fred on June 19, 2009, 07:10:41 am
Hello Fred,
after installing the RC, I tried the Mail Program. C++ give an error and exit it. You have an EMail about it.
Kind regards, Christoph
Try sending me the email log. C:\Users\<user>\AppData\Roaming\eFMer\TThrottle\maillog.txt
Did you remove the previous version before installing.
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: fred on June 19, 2009, 07:42:48 am
the option of language in the Preferences tab is really good idea,
and much better that every language appears in its own name.
but there is not a "Apply" button for inmediate exchange of the
program language (could be nice instead of restarting the program)
Yes but impossible to do and you don't change that very often I hope.
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: Corsair on June 19, 2009, 08:33:38 am
the option of language in the Preferences tab is really good idea,
and much better that every language appears in its own name.
but there is not a "Apply" button for inmediate exchange of the
program language (could be nice instead of restarting the program)
Yes but impossible to do and you don't change that very often I hope.

not too often in the stable version (of course it use to be in my mother tongue),
but in this last RC, yes, on the way to know what is the real "english" term that
could give a fix, reference, etc. sometimes as there is no proper direct Spanish
translation I have to refer to the English name, some of the terms I remember,
but other I have to come back to the English version.  :D
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: Corsair on June 19, 2009, 01:47:12 pm
the option of language in the Preferences tab is really good idea,
and much better that every language appears in its own name.
but there is not a "Apply" button for inmediate exchange of the
program language (could be nice instead of restarting the program)
Yes but impossible to do and you don't change that very often I hope.

by the way, could be usefull a tag after the scroll windows something
like "needs restart the program" or "will take effects in the next run".
or
a button of "restart program" too.  ???  ;)
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: fred on June 19, 2009, 02:02:49 pm
by the way, could be usefull a tag after the scroll windows something
like "needs restart the program" or "will take effects in the next run".
or
a button of "restart program" too.  ???  ;)
Ok lets see if I can do something for the next version.
For now I wait for all the translations to come in.
I think all the bugs are resolved and I will probably make this one a final release in a couple of days.
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: fred on June 20, 2009, 07:45:32 am
Ok the final version 1.6.2 (1), only missing the French translation.

http://www.efmer.eu/download/boinc/test/setup_tthrottle_1_6_2_1_rc.exe (http://www.efmer.eu/download/boinc/test/setup_tthrottle_1_6_2_1_rc.exe) 32 Bit
http://www.efmer.eu/download/boinc/test/setup64_tthrottle_1_6_2_1_rc.exe (http://www.efmer.eu/download/boinc/test/setup64_tthrottle_1_6_2_1_rc.exe) 64 Bit
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: Christoph on June 20, 2009, 08:55:01 am
Hello Fred,
after installing the RC, I tried the Mail Program. C++ give an error and exit it. You have an EMail about it.
Kind regards, Christoph
Try sending me the email log. C:\Users\<user>\AppData\Roaming\eFMer\TThrottle\maillog.txt
Did you remove the previous version before installing.
There is no log file. There is even no eFMer Folder in that place. Nor is it on D: In the very first version of the prog I got authentification error. The actual Version is since that the only one which I tried. Sorry. Can it be a problem to have the C++ 2005 & 2008 version parallel installed? Yesterday my system hang up completely a couple of times. I guess my installation is slowly but sure going south. As soon as I found my VISTA installation DVD I will kill it. Should solve couple of problems which I have.
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: fred on June 20, 2009, 09:11:43 am
Hello Fred,
after installing the RC, I tried the Mail Program. C++ give an error and exit it. You have an EMail about it.
Kind regards, Christoph
Try sending me the email log. C:\Users\<user>\AppData\Roaming\eFMer\TThrottle\maillog.txt
Did you remove the previous version before installing.
There is no log file. There is even no eFMer Folder in that place. Nor is it on D: In the very first version of the prog I got authentification error. The actual Version is since that the only one which I tried. Sorry. Can it be a problem to have the C++ 2005 & 2008 version parallel installed? Yesterday my system hang up completely a couple of times. I guess my installation is slowly but sure going south. As soon as I found my VISTA installation DVD I will kill it. Should solve couple of problems which I have.
The program never came that far.. it crashed before it was at the point of writing a log file.
It may be the Visual Studio installation.
I wait to see if I get a second report of a crash of the mail program.
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: Yeti on June 20, 2009, 10:37:29 am
I just gave the latest version (1_6_2_1_rc) a try, but it doesn't recognize my graphic-card

1.60 saw the graphic-card
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: Yeti on June 20, 2009, 10:44:12 am
Sorry, I forgot: It is a nvidia Quadro GVS 290 with cuda-drivers 181.20
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: Christoph on June 20, 2009, 10:55:10 am
Well, I found my installation DVD. I got another crash nearly two hours ago just when I was typing an E-Mail and tried to upload an attachemend. Guess my machine don't like skripts of any kind in the moment. All crashes occured when I was working with programs / websites which are either known or suspected to work with skripts.
So, I will do some bakup stuff and get the installation goind. *sigh* I hate that.
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: fred on June 20, 2009, 11:01:26 am
Sorry, I forgot: It is a nvidia Quadro GVS 290 with cuda-drivers 181.20
Strange .... can you send me the TThrottle  log file.
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: Yeti on June 20, 2009, 11:08:06 am
Sorry, I already have uninstalled the RC; have gone back to 1.60.

The bad thing is, even 1.60 doesn't see the graphic-card now :-(

At the moment I'm uninstalling 1.60 again, uninstalling VC++ manual in System-management and rebooting the machine to make a fresh install of 1.60 ...

Will the logfile of 1.60 b helpful or would I have to go to RC first ?
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: Yeti on June 20, 2009, 11:14:11 am
Strange, but I don't get it working again :-((

Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: fred on June 20, 2009, 11:45:10 am
Strange, but I don't get it working again :-((
Strange indeed, as I didn't change the interface. Check out 186.18 the latest drivers.
Does BOINC detect the card?
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: Corsair on June 20, 2009, 05:24:54 pm
as far as I see this last version is working fine and everything looks like well translated.

sigh  :'( as usual I have done on the wrong way, uninstalled the RC1 and seen that everything was the same, I carefully installed in the laptop and see the differences in my all x64 version computers I have installed again the RC1 instead the RC2, grrrrrrrrrrrrrrr, I´ll fix it right now.

as I told you the version x86 is working fine in the laptop.

nice beers (& wine) for everybody in this weekend (and upcoming too), Carmelo.  ;D ;D ;D ;)
Title: Re: Testing V 1.61x
Post by: Christoph on June 23, 2009, 03:00:47 pm
Hello Fred,
after installing the RC, I tried the Mail Program. C++ give an error and exit it. You have an EMail about it.
Kind regards, Christoph
Try sending me the email log. C:\Users\<user>\AppData\Roaming\eFMer\TThrottle\maillog.txt
Did you remove the previous version before installing.
There is no log file. There is even no eFMer Folder in that place. Nor is it on D: In the very first version of the prog I got authentification error. The actual Version is since that the only one which I tried. Sorry. Can it be a problem to have the C++ 2005 & 2008 version parallel installed? Yesterday my system hang up completely a couple of times. I guess my installation is slowly but sure going south. As soon as I found my VISTA installation DVD I will kill it. Should solve couple of problems which I have.
The program never came that far.. it crashed before it was at the point of writing a log file.
It may be the Visual Studio installation.
I wait to see if I get a second report of a crash of the mail program.

I just tried to instal the latest CATALYST control center. The installer crashed. And I'm not the first one. Microsoft knowledge base gives this. http://support.microsoft.com/kb/961894 (http://support.microsoft.com/kb/961894)
That should explain my problems with the TThrottle Mail.