Author Topic: Move Boinc Tasks to new computer  (Read 89 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dingo

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 5
    • View Profile
Move Boinc Tasks to new computer
« on: May 06, 2022, 07:29:59 am »
I have Boinc Tasks set up with 17 computers but I now have a new computer that I want to use BoinkTasks from.  Is there a way to move boincTasks from the old machine over to a new machine so I don't have to manually connect all the computers.   I tried the seach and add function on the new machine, and it found 11 of the machines but could not figure out how to select and add them.  I selected all the machines it found by Highlighting them on the screen and pressing the "add Selected" but the screen just froze and nothing happened.

I thought ther might be a file or two that I can copy from the old to the new that had the data ??

Offline ElGuillermo

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 18
    • View Profile
Re: Move Boinc Tasks to new computer
« Reply #1 on: May 06, 2022, 09:41:11 am »
Hi !

All the parameters seem to be recorded in the user Appdata, here :

C:\Users\***youraccount***\AppData\Roaming\eFMer\BoincTasks

Offline Dingo

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Move Boinc Tasks to new computer
« Reply #2 on: May 06, 2022, 10:04:28 am »
I just copied those files across and rebooted. When I opened Boinc Tasks it was the same as before. Only three machines listed. They must live somewhere else.

Thanks for the reply though.

Offline ElGuillermo

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 18
    • View Profile
Re: Move Boinc Tasks to new computer
« Reply #3 on: May 06, 2022, 10:11:07 am »
Did you copy them while Boinctasks was running on the target machine ?
It may have written its own versions on top of them.

Infos seem complete, though. Try to stop Boinctasks on the target machine, then retry to copy the files.

Offline Dingo

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Move Boinc Tasks to new computer
« Reply #4 on: May 06, 2022, 11:01:28 am »
Yes. It must have been open as i copied again and now all the machines are there.  Thank you for your assistance.

Offline ElGuillermo

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 18
    • View Profile
Re: Move Boinc Tasks to new computer
« Reply #5 on: May 06, 2022, 11:35:10 am »
No prob :) Happy crunching !