Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Corsair

Pages: 1 [2] 3 4 ... 36
16
Beta Testing / Re: Testing V 7.60
« on: July 21, 2017, 06:07:01 pm »
e.g. HWMonitor, or Corsair Link.
It will be costly to integrate them, these are not free programs.
They will charge me for the use.........

Not saying to integrate, if they could display such value this means that should be read from somewhere??
that I really don't know.

17
Beta Testing / Re: Testing V 7.60
« on: July 20, 2017, 10:12:19 am »
Hi Fred,

Regarding temp readings of AMD processor is that some programs are displaying the Package temperature instead of core temperatures, maybe could be easier to read it in AMD??

e.g. HWMonitor, or Corsair Link.

18
Beta Testing / Re: B.T. 1.73 (Graphic Temperature)
« on: July 20, 2017, 10:07:08 am »
another one sent in zip format this time
Got it, I what could go wrong.
Is this happening every time or just once.

it happens always that the tablet and it is connected via wi-fi. with the other computers wired connected use not to happened.

19
Beta Testing / Re: B.T. 1.73 (Graphic Temperature)
« on: July 15, 2017, 10:33:03 pm »
I tried to open the crash file and was unable to extract the rar file.
So try using zip of 7zip.

another one sent in zip format this time

20
Beta Testing / B.T. 1.73 (Graphic Temperature)
« on: June 30, 2017, 09:48:54 am »
Two crashes when click in the hosts graphics temperature feature.  >:(

already loaded one in the server but the second the server is not found.  ???

is there any exchange in the server to load the BT and/or TT crash dump file?? or where is located the new one?? (if available)  :-[

21
Beta Testing / Re: B.T. 1.73
« on: June 25, 2017, 12:17:14 pm »
No, ^ smaller numbers on top and growing.

22
Beta Testing / B.T. 1.73
« on: June 25, 2017, 12:12:22 pm »
in Message tab in about mid or first half of the rows of the screen this line continuos moves up & down one row in the middle giving not steady reading of the rows.

but the behaviour is quite strange because only happens when the computer selected is the one selected before, because loading computer by computer to read the message the display is steady with no line jump.

23
Questions / No proper readings for AMD Ryzen7
« on: June 20, 2017, 11:01:45 pm »
Hi Fred,

I have no readings for a new computer AMD Ryzen7, only value shown is the offset value in TThrottle.

all of them showing "15 Celsius".

so TT is showing 15, Eight cores / sixteen threads and looks like that only one sensor.
Quote
21 June 2017 - 00:50:53 Driver installed properly. Driver Version: 2.5 W7
21 June 2017 - 00:50:53 Driver regulator: active
21 June 2017 - 00:50:55 Program version: 7.52,64Bit
Microsoft Windows 8 Professional (build 9200), 64-bit
Language: User: 3082 (ESN), System: 3082 (ESN), Selected: 1033 (ENU) Used: 1033 (ENU)

nvidia: found 1 logical devices
nvidia: found 1 physical devices
nvidia: Temperature 65 C, max Temperature 127 C

nvidia: GeForce GTX 1060 6GB

Vendor ID: AuthenticAMD
Vendor ID: AMD
HighestIntegerValue: 0000000D - Processor Signature: 00800F11
Misc. info: 0C100800
Feature Flags1 7ED8320B
Feature Flags2 178BFBFF

Processor: AMD Ryzen 7 1800X Eight-Core Processor                         
Processor: Family: 17h, Model: 1, Stepping: 1
Processor: Max Case Temperature: 70.0 C, Max Power: 0.0 W

Core Temperature: 0 C, Raw Data: 0
This Processor has 16 cores and  1 temperature sensors.

CorsairLink showing: Package temperature 83.3 Celsius
CoreTemp 1.8.1 x64 showing: 63.0 Celsius

It would be any update for temperature readings of AMD processors??

24
Questions / Re: Win 10 x64 Insider ver 14496
« on: October 14, 2016, 03:52:42 pm »
I've exchanged the MAC by the IP and now the S-131 is coming again to BT.

what the hell is the interference in this version of W10??  >:(  :o

I've set-up as MAC in BT because sometimes the ISP upgrade the router firmware without notice and all setting/rules that I have to assign this MAC to that IP are erased and if I get only in BT the IP I lost the connections of all computers so I use the MAC that is the always same.

25
Questions / Win 10 x64 Insider ver 14496
« on: October 14, 2016, 03:12:47 pm »
Hi Fred,

this last windows version (14496) and previous (14492) one are making me crazy with one of my computer that I'm participating in the insider program.

  • I cannot access to one of my wireless HD from this computer.
  • I have setup Office 365 x64 in this computer and also not being able to see one computer in BOINCtask
  • also there are a lot of micro cuts in the network connection for one of them it's connected to the network via PLC (Devolo 1200+)

till 2 hours ago I was able to see it but now no way. (Ive reset, etc.) the computer is the tablet (S-131) and the computer that lost the connection quite often but come back again to BT is U-3031.

here find a registry log if could helps:

Quote
14 octubre 2016 - 16:55:48 Logging ---- Start debug mode
14 octubre 2016 - 16:55:48
14 octubre 2016 - 16:55:48 BoincTasks version: 1.69
14 octubre 2016 - 16:55:48 Language ---- User: 3082 (ESN), System: 3082 (ESN), Selected: 1034 (ESP) Used: 1034 (ESP)
14 octubre 2016 - 16:55:52 config.xml ---- localhost download refresh: 3600 Seconds
14 octubre 2016 - 16:55:52 config.xml ---- localhost upload refresh: 7200 Seconds
14 octubre 2016 - 16:55:52 config.xml ---- localhost refresh: 14400 Seconds
14 octubre 2016 - 16:55:52 Maximum number of computers: Unlimited
14 octubre 2016 - 16:55:52 Computers ---- S-131 , MAC: B4-AE-2B-D9-53-E5
14 octubre 2016 - 16:55:52 Computers ---- U-2540 , MAC: FC-AA-14-26-1A-0B
14 octubre 2016 - 16:55:52 Computers ---- U-2540 WIFI , MAC: A0-A8-CD-D5-7A-28
14 octubre 2016 - 16:55:52 Computers ---- U-3031 , MAC: 44-8A-5B-84-4E-86
14 octubre 2016 - 16:55:52 Computers ---- U-4706 , IP: localhost
14 octubre 2016 - 16:55:56 Connect, init ---- Host: U-4706, IP: localhost, Port: 31416, connection error
14 octubre 2016 - 16:56:01 Connect, init ---- Host: U-4706, IP: localhost, Port: 31416, connection error
14 octubre 2016 - 16:56:04 BoincTasks Mobile ---- Starting on port: 8090
14 octubre 2016 - 16:56:04 Connect, init ---- Host: U-4706, IP: localhost, Port: 31416, connection error
14 octubre 2016 - 16:56:06 Start BOINC client ---- Program: C:\Program Files\BOINC\boinc.exe --detach, Data directory: C:\ProgramData\BOINC\
14 octubre 2016 - 16:56:06 Start BOINC client ---- The BOINC client started OK
14 octubre 2016 - 16:56:07 Connect, init ---- Host: U-4706, IP: localhost, Port: 31416, connection error
14 octubre 2016 - 16:56:10 Connect ---- Connected to: Host: U-2540, IP: 192.168.1.12, MAC: FC-AA-14-26-1A-0B, Port: 31416, BOINC Version: 7.6.22
14 octubre 2016 - 16:56:10 Connect, init ---- Host: U-4706, IP: localhost, Port: 31416, connection error
14 octubre 2016 - 16:56:10 Connect ---- Connected to: Host: U-3031, IP: 192.168.1.9, MAC: 44-8A-5B-84-4E-86, Port: 31416, BOINC Version: 7.6.22
14 octubre 2016 - 16:56:15 Connect, no IP found for MAC address ---- Host: S-131, IP: s-131, Port: 31416, socket not ready
14 octubre 2016 - 16:56:15 Connect, no IP found for MAC address ---- Host: U-2540 WIFI, IP: u-2540 wifi, Port: 31416, socket not ready
14 octubre 2016 - 16:56:15 Connect, init ---- Host: U-4706, IP: localhost, Port: 31416, connection error
14 octubre 2016 - 16:56:18 Memory ----
   PageFaultCount      : 0x00005BAC   23K
   PeakWorkingSetSize   : 0x03A46000   61104K
   WorkingSetSize      : 0x035B0000   56295K
   QuotaPeakPagedPool   : 0x000F9D88   1023K
   QuotaPagedPool      : 0x000845A8   542K
   QuotaPeakNonPagedPool   : 0x0006AA40   436K
   QuotaNonPagedPool   : 0x000093D0   37K
   Pagefile         : 0x019D1000   27070K
   PeakPagefile      : 0x025D6000   39673K

14 octubre 2016 - 16:56:21 Connect ---- Connected to: Host: 192.168.1.12, U-2540,Port: 31417, TThrottle Version: 7.52
14 octubre 2016 - 16:56:21 Connect ---- Connected to: Host: 192.168.1.9, U-3031,Port: 31417, TThrottle Version: 7.52
14 octubre 2016 - 16:56:21 Connect ---- Connected to: Host: U-4706, IP: localhost, Port: 31416, BOINC Version: 7.6.22
14 octubre 2016 - 16:56:33 Connect ---- Connected to: Host: localhost, U-4706,Port: 31417, TThrottle Version: 7.52
14 octubre 2016 - 16:58:05 Connect, no IP found for MAC address ---- Host: S-131, IP: s-131, Port: 31416, socket not ready
14 octubre 2016 - 16:58:23 Connect, no IP found for MAC address ---- Host: U-2540 WIFI, IP: u-2540 wifi, Port: 31416, socket not ready


26
Cloud / Strange behaviour Chrome + Skype display
« on: December 01, 2015, 06:09:14 pm »
Boinctask cloud in Chrome with Skype "Click to call"! installed marks some numbers as phone numbers.

Ill send you screen shoots to your pm.

27
Beta Testing / Re: Testing V 7.52
« on: August 21, 2015, 02:18:26 pm »
Hi Fred,

sent PM with 7.52 temperatures readings in AMD APU/GPU multi cards with data.

28
Beta Testing / Re: B.T. 1.67
« on: August 11, 2015, 11:07:50 pm »
no I didn't, it was an update of the previous one with windows 7 SP1 pro x64 and that font was already installed and not disturbing anything.
Send you a notices.html with:

<style>
body {
    font-family:verdana;
}
</style>

added to force another font.

done and now displaying correctly, now will see how could be fixed in windows live mail, outlook mail and edge

29
Questions / Re: Working Temperature of I7-4771
« on: August 11, 2015, 11:06:09 pm »
My guess would be that the heat exchanger was not tight enough on the CPU die, or there were air bubbles or other impurities in the cooling pad/thermal compound that prevented good heat transfer. Both systems (cooling pads and thermal compound) are pretty much single-use, once you break the bond you should remove and re-apply to ensure good coverage and transfer.

could be because it was the first thing I though when I observed such too high temperatures but now I believe that was the position of the pipes that were in the up position because I re-tigh the adjusting ring. exchange the thermal paste, etc. and the pump after all was working at the same performance but when I assembled with the pipes in vertical way and facing down the temperature dropped 40 Celsius.

the assembly was very difficult in such position because I was disturbed by the GPU card and I have to force a little the screws. the case is a very tiny one for a mini-ITX board the only big is the rear fan of 120 ;-)

air bubbles that could not be suck by the pump being in the upper position my guess so more or less the pump working in vacuum (I've been lucky of not broke down it by working in vacuum)

thanks a lot for your support. 

30
Beta Testing / Re: B.T. 1.67
« on: August 11, 2015, 06:35:18 am »
yes, lookslike that Im using edge.
I can't reproduce it after setting the computer to Spanish.
Did you install anything special like language packs or fonts.
Looks like the the system chooses the wrong font.

no I didn't, it was an update of the previous one with windows 7 SP1 pro x64 and that font was already installed and not disturbing anything.

Pages: 1 [2] 3 4 ... 36